За нас

Счетоводна къща „Милдани” е създадена през 1992 година. От началото дейността й е изключително насочена с основен предмет счетоводно обслужване, трудово – правни услуги, данъчни консултации и икономически анализи.

 

Офисът на фирмата се намира на адрес град Стара Загора, ул. „Подполковник Калитин” 49, ет.1, ап.3.

Собственик и управител на дружеството е Петко Вучков. 

В счетоводна къща „Милдани” работят отлични професионалисти с висше  икономическо образование, специализирали „Счетоводство и контрол” и „Финанси”. Колективът на фирмата е млад, амбициозен, много добре подготвен и непрекъснато обучаващ се. 

Удълженото ни работно време от 08:00 до 18:00 без прекъсване е съобразено изцяло със спецификата на клиентите ни. Модерният ни офис е оборудван с всички последни новости в компютърната и интернет техника и технологии. Информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис. Връзката с клиентите се осъществява както на място при клиента, така и в офиса на фирмата и на електронна поща.

Спазвайки приетата политика и организация на работа, предлагаме най-доброто решение за всеки клиент. Следят се и се реагира на всички промени в данъчното и трудовото законодателство, като се поддържа непрекъсната връзка с органите на НАП и НОИ. Работим съвместно с едни от най-добрите консултанти и специалисти в областта на фирмено – правните дейности в региона.

Счетоводната къща поема счетоводно обслужване на фирми изключително внимателно с оглед прецизиране на времето и качеството на извършваните услуги.  Клиентите, които използват нашите услуги получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което осигурява вземането на правилни управленски решения.

Защо да изберете нас?

С повече от 25 години опит, счетоводна къща “Милдани” е една от най-утвърдените в България. Нашите специалисти с удоволствие ще Ви съдействат. Изпратете своето запитване още сега.

Често задавани въпроси

Защо да наема счетоводна къща?

Счетоводната къща е домът на Вашия бизнес. Мястото където се организират, структурират и подреждат, животът, целите и бъдещите успехи на Вашата фирма. 

Как да избера счетоводна къща?

Доверете се на опита и доказаното име. Срещнете се, поговорете, разпитайте. Вижте на какви хора доверявате бизнеса си. Вижте на кого можете да имате доверие.

Счетоводител или счетоводна къща?

Наемането на счетоводна къща ще Ви осигури спокойствието, че цял един екип се грижи за правилното отразяване на дейността ви. Ще имате армия от професионалисти с широк обхват на познания и богат опит, както и сигурен партньор!

Колко ще струва счетоводството ми?

Цената за счетоводното обслужване е строго индивидуална. Тя зависи от много аспекти на дейсността ви. При всички случаи, ако изберете счетоводна къща, ще спестите доста средства спрямо това да поддържате свой вътрешен счетоводител.

Как да прехвърля счетоводството си от старите ми счетоводители?

Лесно! Една добра счетоводна къща би направила цялата организация без изобщо да Ви занимава с подробности. Има определени процедури и практики, които правят процеса лесен, бърз и надежден. Без каквито и било рискове за вас и бизнеса ви.