Екип

Петко Вучков

Управител и главен счетоводител на счетоводна къща „Милдани“ от 1992 година, с професионален стаж в областта на счетоводството и финансите от над 30 години. Петко Вучков се е сблъсквал с всякакви сфери на дейност и казуси свързани с воденето на счетоводството на един успешен бизнес, което го прави експерт в областта на данъчното и счетоводно законодателство. Въпреки заетото си ежедневие, той винаги намира време да консултира клиентите на счетоводна къща „Милдани“ относно въпросите, които ги вълнуват свързани не само с дейността на фирмите им, но и с промени в законодателството и съвети за още по-добър и успешен бизнес.

Биляна Стефанова

На 30 години, от Стара Загора, завършила СУ „Максим Горки“, а след това придобива степен Бакалавър и Магистър –  специалност „Счетоводство и контрол“ в Икономически университет – Варна. От 2013 година заема длъжността старши счетоводител в екипа на счетоводна къща „Милдани“. Отговорна и позитивна личност, всекидневно надграждаща своите познания в данъчното и счетоводно законодателство, посредством множеството казуси, които решава в процеса на работа.

Недялка Тодорова

На 29 години, родом от град Мъглиж. Завършва  Природо-математическа гимназия „Никола Обрешков“   град Казанлък. Придобива икономическото си образование в „Университет за национално и световно стопанство“  в град София, специалност „Финанси“. От 2015 година Нели е счетоводител в счетоводна къща „Милдани“. Любознателна и винаги готова да отговори на всички въпроси, които имате относно вашия  успешен бизнес, базирайки се на богатия си опит.

Дияна Пармакова

На 27 години, от Стара Загора, завършва Природо-математическа гимназия в град Стара Загора, след което придобива бакалавърска и магистърска степен специализирана в Счетоводство и контрол в Икономически университет – Варна. От 2017 година заема длъжността счетоводител в младия и енергичен екип на счетоводна къща „Милдани“. Усмихната и позитивна, Дияна ще помогне на вашата фирма да бъде успешна, чрез професионално отчитане на документацията и съвети свързани със счетоводните и икономически аспекти на бизнеса ви.

Теодора узунова

 Завършва бакалавърска степен по Счетоводство и контрол в Пловдив, след това продължава професионалното си развитие чрез придобиване на магистърска степен отново по Счетоводство и контрол във Велико Търново. Теди е от Стара Загора и е част от екипа  на счетоводна къща „Милдани“ от 2020 година. С професионализъм и усмивка Теди ще работи заедно с вас за просперитета на вашия бизнес, винаги е готова за искрено и компетентно мнение по казуси и проблеми свързани с всеки счетоводен въпрос

Иванка Димитрова

 На 33 години, завършила ГПЧЕ „ Ромен Ролан“ в град Стара Загора, след което придобива икономическото си образование степен Бакалавър и  Магистър – специалност „Счетоводство и контрол в Университет за национално и световно стопанство в град София. От 2019 година Ваня е оперативен счетоводител в счетоводна къща „Милдани“. Чрез натрупания си предишен опит в други предприятия тя е ценна част за нашия екип и вашият бизнес е в сигурни ръце с нея..

Соня Митева

 

Завършила ГПЧЕ „ Ромен Ролан“ – Стара Загора, след което придобива икономическото си образование в  Университет за национално и световно стопанство в град София, жаждата за професионално усъвършенстване не стихва и завършва магистърска степен в град Свищов. Соня е в екипа на счетоводна къща „Милдани“ от 2019г., тя е прогресивна, усмихната и с отлични познания в сферата на счетоводството и финансите, което я прави перфектния счетоводител, с който ще бъдете спокойни, че бизнесът ви ще се развива успешно.

 

Петя желязкова

Завършва Търговска гимназия в град Стара Загора, непосредствено след това придобива висшето си икономическото образование в УНСС гр. София. И с това нейното развитие не приключва – взима магистърска степен по финансов мениджмънт в гр. Свищов, което я прави перфектния партньор в развитието на всяка фирма. Петя е най-новото и свежо попълнение в екипът на Счетоводна къща „Милдани“. Енергична и отговорна, винаги е готова да се запознава с икономически дейности от различно естество и да трупа опит от тях, за да бъде от полза на вашият бизнес.

мариана георгиева

Завършва Търговска гимназия в град Стара Загора, след което заминава за Варна, за да придобие бакалавърска степен по Счетоводство и контрол в Икономическия университет. Мариана е част от екипът на Счетоводна къща „Милдани“ от 2021. Изключително отговорна и начетена, с разнородни познания в счетоводното и данъчно законодателство Мариана ще работи заедно с вас за успеха ви. С опита и увереността, които има тя е важна част за екипът на счетоводна къща „Милдани“.

Връзка с нас

Телефони

042 636 145
0887 460 031
0885 955 910

Email

officemildani@gmail.com

Адрес

гр. Стара Загора,
ул. “Подполковник Калитин”49,
ет.1, ап.3

6 + 6 =